living
cégünkrőltermékekárakletöltésektechnikakapcsolat

living city 
living style 
living square 

A termékeket megrendelheti a Stella Ceramia kft 1065 Budapest, Lázár u. 1. szám alatti bemutatótermében, vagy emailben vagy telefaxon. Hétköznap 10-18 óráig, szombaton 10-13 óráig tartunk nyitva.
fax.: 06 1 269-3031
telefon: 06 1 269-3030

Home | termékek | living |

Living by Laufen termékcsalád

A modern fürdőszoba-garnitúrákkal szembeni elvárások nagyok. Elvárjuk, hogy a személyes kényelem és jólét igényeit kielégítsék. Elvárjuk, hogy formatervezésük markáns legyen. És azt is elvárjuk, hogy különféle életstílusok mellett megállják a helyüket.
A Phoenix Design tervezői nem feledkeztek el ezekről a követelményekről. A Living by Laufen egy modern fürdőszoba, melynek minimalista formái ügyesen integrálhatók az egyedi élettér- koncepcióba.
A mértani alakzatokat felvonultató Living City mosdó-sorozat tiszta formákat és egyszerűséget hoz a fürdőszobába. A Living City sorozat mindegyik mosdója sík alsó lappal és különböző méretekben kapható. A bal vagy jobb oldalukon kerámia oldalpolccal rendelkező mosdók szemet gyönyörködtetőek és praktikusak.
A Living Style-t a mosdók semmi mással össze nem keverhető vonalvezetése teszi egyedülállóvá. A legminimalistább elemek és lágy ívű formák a lehető legmagasabbra teszik a mércét a kerámiagyártás terén. Ezekkel a tárgyakkal megtölthető egy helyiség. Ugyanakkor elegáns fürdőkádakkal is kombinálhatóak, vagy hozzájuk illő bútorokkal, az egyedi elképzeléseknek megfelelően.
A Living Square kollekció porcelán táblája mosdó és pult is egyben. A minimalista modern mosdó szinte lebeg a fal előtt, lágy felülete és jól körülhatárolható kontúrjai kiemelik környezetéből. Kombinálható a mosdó alá szerelhető kerámia polccal, így extra tárolóhelyhez juthatunk a törülközőknek és egyéb fürdőszobai kiegészítőknek. A Living Square mosdó méretre is vágható, így tulajdonképpen bármilyen adottságú fürdőszobában elhelyezhető. Kapható egy vagy két csaptelepes kivitelben is.

előző | fel | következő |

Copyright (c) 2012 Stella Ceramia

laufen@stellaceramia.hu