modernaplus
cégünkrőltermékekárakletöltésektechnikakapcsolat

mosdók
wc-k
bidék
kádak
bútorok
kiegészítők
csaptelepek 

A termékeket megrendelheti a Stella Ceramia kft 1065 Budapest, Lázár u. 1. szám alatti bemutatótermében, vagy emailben vagy telefaxon. Hétköznap 10-18 óráig, szombaton 10-13 óráig tartunk nyitva.
fax.: 06 1 269-3031
telefon: 06 1 269-3030
Mobil: 06 30 446-7936

Home | termékek | modernaplus |

ModernaPlus termékcsalád

A Laufen ModernaPlus termékcsaládnál a tekintetet azonnal a nagyvonalú, trapéz alakú medencével tervezett mosdókagyló ragadja meg, mely szelíden nyílik a használója felé. A mosdó medence körül elegendő hely van a szappanoknak, krémeknek és egyéb szükséges fürdőszobai felszereléseknek. A design-koncepció a svájci Peter Wirz (Process Design, Luzern) munkája. A különböző méretű és kivitelű mosdókon kívül a Laufen a ModernaPlus termékcsaládhoz bidét valamint 4,5 és 3 liter öblítővízzel is tökéletesen működő Wc-t készít. A ModernaPlus komfortos kádjai elpusztíthatatlan zománcozott acélkádak tiszta vonalvezetése kiválóan illeszkedik a széria design összképéhez.
Mint komplett fürdőszobaprogram, a ModernaPlus is rendelkezik bútorokkal, csaptelepekkel és kerámia polcokkal. A moduláris bútorrendszert a bécsi Polka design stúdió tervezte. A bútorok színeit változtatva különböző hangulatokat tud Ön a fürdőszobában létrehozni. A szándékosan minimalista ModernaPlus bútorok nemcsak karcálló és vízálló anyagokból készült, hanem a felhasználó igényeihez rugalmasan igazítható áttekinthető és rendezett belső felépítéssel terveztek. Stílusos és praktikus csaptelepek egészítik ki a ModernaPlus együttest.

előző | fel | következő |

Copyright (c) 2012 Stella Ceramia

laufen@stellaceramia.hu