palace new
cégünkrőltermékekárakletöltésektechnikakapcsolat

mosdók
wc-k
bidék
kádak
zuhanytálcák
bútorok
kiegészítők
csaptelepek

képgaléria 

A termékeket megrendelheti a Stella Ceramia kft 1065 Budapest, Lázár u. 1. szám alatti bemutatótermében, vagy emailben vagy telefaxon. Hétköznap 10-18 óráig, szombaton 10-13 óráig tartunk nyitva.
fax.: 06 1 269-3031
telefon: 06 1 269-3030

Home | termékek | palace new |

Palace New termékcsalád

Palace, a jövőnek tervezett, időtlen klasszikus.
A Palace a Laufentől sokoldalú fürdőszoba-berendezéssé fejlődött, megtartva az eredeti elképzelést: mosdók, amelyeket méretre lehet vágni, és ezzel minden fürdőszoba elrendezéshez illeszkedni tudnak. Ma a Palace a privát és szállodai fürdőszobákban is megállja helyét.
A nagyméretű, méretre vágható mosdók mellett az új Palace termékcsaláddal a Laufen normál méretű mosdókat, kézmosókat és a vendég fürdőszobákba használható megoldásokat kínál. Ezen túlmenően a Palace New választéka már minden felhasználási területre tervezett WC és bidé variációkra is kiterjed. Az ergonómikus design és a rejtett felerősítés már mindenütt alaptartozék.
A nagyméretű Palace New mosdó (120 cm szélességtől) a gyártónál bármilyen egyedi méretre vágatható, ezzel bármilyen, nem derékszögű alaprajzhoz is tökéletesen tud illeszkedni. Így kérésre a vágott felületek a gyártónál pontosan méretre gyártott takaróelemmel zárható le.
A Palace Neu a lenyűgöző ár/érték arányú Case bútorokkal válik tejessé. Egyedi a Laufentől a mosdó alatti szekrényekben elhelyezhető, újonnan kifejlesztett helytakarékos szifon mellyel a bútor tökéletesen kihasználhatóvá válik.
Tervezte Andreas Dimitriadis (platinumdesign)

előző | fel | következő |

Copyright (c) 2012 Stella Ceramia

laufen@stellaceramia.hu