Lb3
cégünkrőltermékekárakletöltésektechnikakapcsolat

mosdók
wc-k
bidék
kádak
zuhanytálcák
bútorok
kiegészítők
csaptelepek 

A termékeket megrendelheti a Stella Ceramia kft 1065 Budapest, Lázár u. 1. szám alatti bemutatótermében, vagy emailben vagy telefaxon. Hétköznap 10-18 óráig, szombaton 10-13 óráig tartunk nyitva.
fax.: 06 1 269-3031
telefon: 06 1 269-3030

Home | termékek | Lb3 |

Lb3 termékcsalád

Az Lb3 termékcsaládot a Laufen három stílus változatban készíti, ezzel segíti az egyéni életstílusnak megfelelő választást.
Elvégre a fürdőszoba egy hangulatos, rendkívül személyes hely a feltöltekezésre és ellazulásra, ezért nem megfelelőek azok a fürdőszoba koncepciók, amelyek nem lehetnek személyre szabottak. Ez az, amit a milánói építész és designer páros Ludovica és Roberto Palomba felfedeztek, amikor felkészültek az LB3 fürdőszoba-koncepció megalkotására.
Az Lb3 -nál három erős archetípus különböztethető meg: a „modern" mosdóforma  világos kontúrjaival tisztelgés a Modern és Bauhaus stílusnak. A „classic" kettős kontúrjaival az időtlen elegancia megtestesítője, a „design" teljes összhangban ötvözi a kockát és a görbe vonalakat, tervező-központú stílusával. A mosdókat kiegészíti a Laufentől megszokott teljes fürdőszoba-program, többek között WC, bidé, kád és zuhanytálca, egy teljes, puritán és exkluzív bútor választék, megfelelő tükrök, kiegészítők, valamint kifejezetten az Lb3 fürdőszobáknak tervezett víz- és energiatakarékos csaptelepek.

előző | fel | következő |

Copyright (c) 2010 Stella Ceramia

laufen@stellaceramia.hu